Sömntuta

Eftersom Nelly inte är hemma så kan vi ligga kvar i sängen på morgonen. Igår sov Hanna till kl 8.30! Då åt hon sitt första mål mat, somnade om och sov till 10.40!

När vi till slut tog oss upp ur sängen så började jag plockstäda. Här och var i lägenheten låg små högar med saker som man inte riktigt vet var man ska lägga, och det blir lätt större och större högar. Nu ligger däremot alla de sakerna i sovrummet istället. Haha, jag ska försöka ta itu med det imorgon och sortera upp alla papper. Kläderna har jag sorterat upp idag.

Jag tänkte ta en promenad med Hanna igår. Men det var alldeles för varmt. Efter 20 min gav jag upp då jag höll på att smälta bort. Jag försökte snåla på lunchen igår eftersom jag visste att det skulle bli en massa gott på kvällen. Till lunch blev det en naturdietshake, ägg, banan och päron.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0