Shopping

Igår hade vi besök av min mamma och mormor. Det blev en citytur med lunch och shopping förstås, sedan en fika hemma hos oss.

Idag hade vi besök av Dennis föräldrar som hade vägarna förbi på väg mot semester. Med sig hade de Dennis Mustang, så nu står den och skiner här i Slavsta. Naturligtvis tog vi oss en sväng på stan i nercabbad bil och stannade för ett glasstopp på McDonalds.

På kvällen kom Jimmie med familj förbi på vägen hem från semester. Anledningen till stoppet hos oss var att Klara skulle få "lämna" sina nappar till lilla Hanna. Lycka till, hoppas natten och morgondagen blir bra ändå!


Kommentarer
Karin

Resan hem och kvällen gick förvånandsvärt bra. Klara frågade några gånger efter nappen men mer än så var det inte. Så det är bara att hålla tummarna att det fortsätter på det viset. Tack för god mat förresten!

Kram Karin

2010-08-04 @ 15:51:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0