Lennakatten

I fredags åkte hela familjen in till stan. Vi fikade på "Fågelsången" och matade änder i Svandammen. Dessutom middag på McDonalds och fredagsmysinhandling på Hemköp.
I lördags åkte Dennis och Nelly till garaget för att tvätta fyrhjulingen, en liten åktur tog de också. Jag och Hanna storhandlade på Coop istället. På kvällen fick vi middagsgäster. Dennis arbetskollega Andreas och Anna kom hit och åt färskpotatis, karré, ribs, majskolv, grillad ananas och hallonpaj med vaniljsås. På tisdag åker de till Los Angeles och blir nog kvar där i minst ett år.
Idag har hela familjen åkt med ett tåg som kallas Lennakatten. Det är ett gammalt tåg som drivs av ånglok och stannar vid små gamla stationer. Vi klev av i Marielund, där vi fikade och gjorde kullerbyttor. Nelly rullade tyvärr på en humla och fick ett stick i magen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0