Kräftskiva

Vi var fem par som tillsammans hade kräftskiva på gården igår. Alla hade barn med i olika åldrar. På bordet stod bl a kräftor, räkor, västerbottenostpaj, bröd, majonnäs, kex, ostbrika, vattenmelon med fetaost och drycker i olika former! Kvällen var toppen! Kl 2.15 fick jag tvinga mig själv att gå in och lägga mig, det var då 21 grader ute. Hanna hade sovit sedan kl 23 och henne kan man ju lita på. Hon sov till kl 8, åt och sov till kl 10, åt och sov till 11.30!

Dennis var ju som vanligt ute längre än mig. Kl 3 startade han grillen för att grilla hamburgare med grabbarna. Så han blev nog uppe ytterligare någon timme. Idag har han däremot varit inne mest hela dagen.

För en liten stund sedan fick vi impulsiva middagsgäster. Magnus och Ulrika hade vägarna förbi och gjorde ett stopp här hos oss. De fick lite mat och lite Hannamys.







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0