Jobbhelg

I fredags jobbade jag 7-14. Sedan hämtade jag barnen. Vi handlade på Ica innan vi gick hem. När vi kom hem ville båda barnen åka lite längdskidor runt huset. 

Igår lämnade jag barnen på förskolan kl 11, jobbade 12-18.15 och hämtade sedan barnen. 

Idag lämnade jag barnen på förskolan kl 9, jobbade 10-16.30 och hämtade sedan barnen. 

Reafynd

I måndags fick vi besök av mamma, min bror Marcus, Marie och Nikki. Jag hämtade Hanna tidigare från förskolan och vi åt lunch på Thai Village tillsammans. Sedan åkte vi hem till oss. Jag hämtade Nelly från skolan och barnen hann leka med sin kusin en stund innan de åkte hem igen. 

I tisdags lämnade vi Nelly i skolan. Jag och Hanna var lediga. Vi tittade på film och spelade spel. Efter att vi hämtat Nelly så tog vi buss in till stan för att låna böcker på biblioteket. Vi köpte lite fika och glass på Ica. När vi kom hem så åkte Nelly skidor runt huset. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-14. Sedan gick jag på stan och reashoppade. På stadium köpte jag en vår/höstjacka till Nelly som kostat 600 kr och en yttertröja som kostat 350 kr, båda var nedsatta med 75 procent. På Intersport köpte jag ett par vattentäta skor (McKinley) till Hanna som kostat 800, jag betalade 300. Hennes gamla läckte in vatten varje dag. Jag tog bussen hem till Dennis för att lämna över skorna och promenerade sedan hem. 

I torsdags jobbade jag 10.30-19. 

Säljstart

I fredags jobbade jag 7-14. Jag tog bussen till Årsta för att handla mat och promenerade hem. Hemma läste jag e-bok på surfplattan och tittade på tv. 

Igår jobbade jag 10-17.30 (istället för förra lördagen). 

Idag hade jag sovmorgon och var ledig. Jag tog bussen in till stan och var med på informationsmöte om nya lägenheter som ska byggas i närheten av där jag bor och snart ska börja säljas. Jag hoppas ju på att kunna köpa en större lägenhet, lite närmare skolan. När jag kom hem så städade jag. 

Bio

I måndags lämnade jag barnen i skolan/förskolan. Jag arbetade 10.30-19.00. 

I tisdags jobbade jag 8-14. Sedan hämtade jag barnen. Vi var hemma och lekte. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och arbetade 8-14. Jag träffade sedan Petra som var på sjukhuset denna vecka för cellgiftsbehandling. Vi gick på bio och såg Micke och Veronica. 

I torsdags jobbade jag 8-17. 

Bowling igen

I fredags hade jag sovmorgon. Jag åt sushi på stan innan jag jobbade 12-20.15. Kl 21 kom barnen hem till mig då Dennis skulle jobba tidigt dagen efter. 

Igår var vi lediga. Jag hade bytt bort mitt arbetspass så barnen behövde inte gå på förskolan. Vi promenerade hem till Helena, Klas, Stella och Nova för att leka. Vi blev även bjudna på lunch. Sedan tog vi bussen till Årsta centrum för att handla lördagsgodis. Då hade det börjat snöa och blåsa. När vi promenerade hem var det väldigt tungt att skjuta vagnen i snön med båda barnen och två tunga matkassar i! Ett rejält träningspass blev det... 

Idag var det start för innebandyn igen. Cykelvägen var plogad, men lite snö föll ännu, så lite jobbigt blev det med vagnen. Nelly orkade i alla fall gå själv hela vägen. Sista biten över skolgården var dock inte alls plogad...  När vi kom hem åt vi lunch och tog bussen till Fyrishov. Där bowlade vi i en timme. Innan middagen ville barnen prova sina nya längdskidor utanför huset. 

Besök och bowling

I måndags var jag och barnen lediga. Vi fick besök av mamma och Mats. Vi åt lunch i Gränby och handlade lite på Rusta. 

I tisdags var vi hemma på förmiddagen och lekte. Efter lunch tog vi bussen hem till Dennis och lämnade barnen. Jag tog bussen till Gränby och strosade i affärer. Köpte bara nya sulor till mina gamla vinterskor. Jag tog bussen in till stan och mötte Åsa och Maria. Vi bowlade på O'learys och åt även middag där. Fajitas med kyckling blev det. Tog bussen hem vid kl 21. 


I onsdags jobbade jag 8-14. Jag handlade innan jag åkte hem. Hemma körde jag igång ett träningspass med zumba på Wii. Hann även tvätta kläder och titta på tv. 

I torsdags jobbade jag 8-17. Hade huvudvärk när jag kom hem och gick till sängs tidigt. 





Shopping och bio

Igår hade jag beordrat städning av barnens skrivbord. Fast man såg inte just då att det fanns ett skrivbord under alla saker...  Mycket av gammalt pyssel slängdes och en massa småplock sorterades. Till slut kom skrivbordet fram... Vi tog bussen till Gränby och åt lunch på Burger King. Sedan gick vi i leksaksaffärer och barnen fick handla för sina julklappspengar, 350 kr var hade de i plånboken. Hanna köpte en rosa gitarr och Lego friends. Nelly köpte Lillan-docka som kan prata och massa bokmärken. Därefter tog vi bussen hem för att leka och spela tv-spel. 





Idag byggde vi med Lego friends (Nelly hade fått i julklapp). Efter lunch tog vi bussen till stan och såg Sune i fjällen på bio. 


Gott nytt år och magsjuka

I måndags hade jag sovmorgon. Jag tog en busstur till biltema. På eftermiddagen hämtade jag barnen och hade sedan tid i tvättstugan. Egentligen inte min barndag, men jag ville att Nelly skulle slippa gå så sent på fritids. Dennis kom och hämtade barnen vid kl 19. 

I tisdags skulle jag ha jobbat 8-17. Fast vid lunchtid ringde förskolan och sa att Hanna hade 38 graders feber, så jag åkte hem tidigare. Jag tyckte dock inte Hanna kändes varm alls och när vi kom hem så kunde jag inte se någon feber på min tempmätare... Barnen lekte som vanligt och pysslade med sina julklappar. 

I onsdags lämnade jag barnen på förskolans obekväma omsorg kl 6.50. Jag jobbade 8-14 och hämtade sedan barnen. Vi gjorde lasagnette till nyårsmiddag. Barnen la jag i säng kl 20 och mig själv kl 23, ville inte vända på dygnet då vi skulle upp tidigt på fredagen. 

I torsdags var det nyårsdagen. Jag lämnade barnen på förskolan 13.30 och åkte till jobbet för obligatorisk inventering. Hämtade barnen 18.30 och försökte få dem i säng så fort som möjligt. Men vid 23.20 vaknar Hanna och kräks i sängen... Hon kräks sedan ytterligare två gånger på två timmar. 

I fredags skulle jag ha jobbat 8-14, men var hemma med Hanna, även Nelly fick stanna hemma. Hanna mådde dock mycket bättre. Efter lunch tog vi en promenad till Ica då vi behövde handla och sedan lyckades jag få en tid i tvättstugan vilket behövdes efter nattens incidenter. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0