Sportlov

I måndags jobbade jag och var på kundbesök i Bålsta, handlade på vägen hem och var hemma kl 21. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags hade jag tagit ledigt då barnen hade sportlov. Jag hämtade dem hos Dennis kl 11. Vi åkte då till Mall of Scandinavia för första gången. Vi åt lunchbuffé på O’Learys. Sedan gick vi i affärer i några timmar. Barnen hann även vara i Game Center och åkte bl a radiobilar. Vi åkte hem vid kl 17. 

I torsdags var det strålande sol, -2 grader och ingen vind, jag hade tagit ledigt denna dag också. Vi gick till årstabacken och tog med längdskidor (dock tre år gamla), pulka, snow glider, varm choklad, smörgås och kakor. Sedan åkte vi till chop chop och åt lunch. Därefter lämnade jag barnen på Turbo och Dennis tog över. När jag kom hem så städade jag ett par timmar och tränade på löparbandet 30 minuter. 

I fredags efter jobbet hade vi AW på O’Learys. Jag åt hamburgare och drack vin och cider. Vi gick vidare till Mjesto och drack drinkar. Jag var hemma kl 1. 

Igår sov jag till kl 10 och tog det lugnt på förmiddagen. Kl 13.30 tog jag buss till stan och mötte upp Marie som kom från Stockholm. Vi gick på bio och såg The Post. Sedan gick vi till italienska Villa Romana där jag åt pasta med pilgrimsmusslor och pannacotta med passionsfrukt. Jag var hemma kl 20. 

Idag sov jag till 9.30. Jag åkte ut på ärenden på Rusta och sedan till Dea i city där jag köpte en tröja. När jag kom tillbaka till bilen hade jag fått parkeringsböter... jag brukar använda en gratiskupong på söndagar men missade att den gått i datum, klantigt av mig. Jag stannade vid OKQ8 och köpte en ny blinkerslampa. Enligt instruktionsboken skulle man kunna byta den från insidan. Så jag öppnade huven och lyckades till slut komma åt den trasiga lampan, bra att ha små händer ibland, så nu fungerar den igen. Därefter handlade jag på Ica. När jag kom hem så tränade jag en halvtimme på löparbandet. 

Barnen har åkt slalom med Dennis i helgen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lek

I måndags efter jobbet så hämtade jag Nelly hos Dennis, hon hade fortfarande lite feber. Lite senare hämtade jag Hanna hos Svea, de hade åkt skridskor. 

I tisdags vabbade jag med Nelly som nu var feberfri och pigg. Jag var däremot väldigt förkyld. Vi gjorde några ärenden på Gränby. Vi hämtade Hanna på fritids på eftermiddagen. På kvällen var Nelly på dansträning. 

I onsdags lämnade jag barnen i skolan och jobbade. På vägen hem handlade jag på Ica. 

I torsdags hämtade jag barnen. Efter middagen skjutsade vi Hanna till innebandy kl 18, sedan skjutsade jag Nelly till hennes innebandy. Därefter tillbaka till Hannas träning och slutligen hämtade vi Nelly 19.30. 

I fredags hämtade jag barnen och Svea. Efter middagen gick Nelly över till samlingslokalen på Adrians kalas. Hanna och Svea tittade på tv tills hennes mamma hämtade vid kl 21. 

Igår gick Nelly till maja och lekte en stund. Hannas kompis Wilma var här kl 13-17. Sedan åkte vi till Gränby och köpte lördagsgodis. 

Idag skjutsade vi Hanna till Svea kl 11. Sedan åkte vi runt i salabacke, skölsta och lindbacken där Nelly delade ut kalasinbjudningar. Vi lunchade på chop chop och sedan skjutsade jag Nelly till Fröya. När jag kom hem slumrade jag till en stund innan jag fixade tvätt och disk. Kl 17 hämtade jag barnen. Efter middagen skjutsade jag dem till Dennis då de har sportlov nu. 

(null)

Lugn helg

I måndags, tisdags och onsdags gjorde jag inget annat än att jobba. 

I torsdags hämtade jag barnen och vi gick hem för att laga middag och äta och samtidigt baka kolakakor till Nellys klass. Vi klarade det på 50 minuter. Sedan åkte vi till Hannas innebandy. Nelly fick därifrån skjuts av en kompis till sin träning. Efter Hannas träning så hämtade vi Nelly i Gränbyskolan. 

I fredags när jag väckte barnen så hade Nelly feber så hon fick stanna hemma medan jag lämnade Hanna på skolan. Kl 15 skjutsade jag Nelly till Dennis som hade jobbat natt. Sedan åkte jag till jobbet och arbetade två timmar. 

Igår sov jag till 9.30. Orkade inte städa så kollade lite på OS istället. Efter lunch åkte jag på några ärenden till Gränby och Boländerna. Sedan tränade jag en halvtimme på löparbandet. Kl 17.30 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa på o’learys. Jag åt fajitas med kyckling. Därefter gick vi på bio och såg Downsizing. Jag var hemma kl 23.30. 

Idag sov jag till 8.45. Slappade på förmiddagen. Efter lunch åkte jag till ica i Årsta och storhandlade. Sedan tränade jag en halvtimme på löparbandet. 

(null)

Feber

I måndags vaknade jag med feber. Jag tog en tablett och åkte in till jobbet för att ställa autosvar på mailen och telefonen. När jag kom hem igen så sov jag några timmar. Tog en ny tablett för att orka hämta barnen på fritids vid 17. När de lagt sig kom feberfrossan tillbaka. 

Jag sov väldigt dåligt på natten och tog en tablett på morgonkvisten. Som vanligt börjar man då att svettas ordentligt. Barnen fick gå själva till skolan och jag slappade i soffan. När frossan kom igen så lade jag mig och sov ett par timmar. Tog en ny tablett för att kunna hämta barnen. Även denna kväll frös jag, speciellt om fötterna, tog på mig både strumpor och sockor. 

På onsdagsmorgonen fick barnen skjuts av Dennis till skolan då han ändå skulle dit. Jag sov på dagen och mådde sedan lite bättre. Jag åkte in till jobbet för att hämta lite papper och pärmar. 

I torsdags hade jag ingen feber men stannade hemma för säkerhets skull. Bara en jobbig hosta som sitter kvar. Jag jobbade lite hemma. Dennis hämtade Nelly i skolan då han varit hos öronläkaren med Hanna. Han skjutsade dem till träningen och jag hämtade Hanna kl 19, men handlade på ica innan. Nelly kom hem kl 20. 

I fredags jobbade jag och hämtade sedan barnen. 

Igår kom Esther och lekte med Nelly. Jag skjutsade Hanna till Maelle kl 13. När Esther åkt hem så åkte jag och Nelly och hämtade Hanna och köpte sedan lördagsgodis. 

Idag ringde klockan 6.30. Nelly hade samling på Ifu kl 7.45. Hon spelade två matcher ned vinst i båda och tre mål. Ebba från laget följde med oss hem. På vägen hem släppte vi av Hanna hos Svea. Vid kl 15 kom ebbas mamma och hämtade henne. Jag och Nelly åkte och hämtade Hanna och Svea 16.30 och sedan vidare till deras innebandyträning. Där är vi nu och den är slut om 30 min. 

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0