Lägenhetsförsäljning

I måndags praktiserade jag 8-16 och hämtade sedan barnen. 

I tisdags lämnade jag barnen till skolan/förskolan. Jag åkte in till stan för ett möte på Exceed där jag har haft mitt pensionssparande. Jag valde denna gång att lösa ut min kapitalförsäkring och får börja spara mina pengar någon annanstans. Jag gick till jobbet och arbetade 12-20.15. 

I onsdags jobbade jag 8-14. Jag gick direkt till min mäklare för att skriva på kontrakt för min sålda lägenhet. Sedan hämtade jag barnen. Vi gick till en lekpark och mötte upp Louise, Emma och Maja för att leka och fika. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och praktiserade 8-17. 

I fredags jobbade jag 7-14 och hämtade sedan barnen. Vi cyklade hem och packade. Vi tog buss till stationen och tåget till Krylbo. Hemma hos mamma var Marcus och Nikki på besök. 

Igår åkte vi hem till Malin, Pontus, Alex och Agnes och blev bjudna på fika. Efter lunch åkte vi på besök till min mormor. På kvällen åkte jag och Nina hem till Jenny för lite tjejsnack. 

Idag fick jag sova till kl 10. Efter lunch fick vi skjuts tillbaka till Uppsala. Vi handlade några flyttkartonger och åt glass. Jag tvättade kläder i tvättstugan. 

Lägenhetsvisning

I måndags lämnade jag barnen kl 7, praktiserade 8-16 och hämtade sedan barnen. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 8, praktiserade 9-16 och hämtade sedan barnen. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7, jobbade 8-14 och hämtade sedan barnen. På vägen hem cyklade vi förbi vår nya lägenhet och lekte lite i lekparken utanför. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 8 och åkte sedan på en anställningsintervju. Därefter jobbade jag 10.30-20. 

I fredags jobbade jag 7-14. Jag gick en sväng till leksaksaffären för att köpa present till Hanna som fyller år om 4 veckor. Sedan åkte jag hem för att städa, städa och städa. På kvällen tog jag en promenad tillsammans med Susanne. 

Igår städade jag lite till innan jag jobbade 12-18.15. 

Idag har jag jobbat 9.45-16.30. Mitt på dagen hade mäklaren en visning i min lägenhet. Det var bara några stycken som kom och tittade på den. Vi får se imorgon om det är någon av dem som vill köpa den...  När jag kom hem gick jag på promenad med Susanne. Sedan satte jag mig i soffan för att titta på serien The Castle. En ny favorit som jag börjat plöja igenom på datorn. 

Fotografering och bio

I måndags var det annandag påsk och jag jobbade 9.45-16.30. Jag hade tagit med badkläder och hade tänkt simma efter jobbet, men jag nyste och snoret rann och jag frös lite så jag hoppade över det. Åkte hem till soffan istället. 

I tisdags praktiserade jag 8-16 och hämtade sedan barnen. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-14. Tog sedan bussen till Handelsbanken i Luthagen för att skriva under lånepapperet för handpenningen på nya lägenheten som skulle betalas direkt. Det gick snabbt och sedan hämtade jag barnen. Vi tog bussen till Boländerna för att shoppa på Rusta. Vi köpte gardiner och sängöverkast. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-17. Sedan handlade jag krukväxter, snittblommor, vas, färska kryddor och frukter. Hem för att städa och pynta lägenheten inför fotografering. 

I fredags jobbade jag 8-14 och hämtade sedan barnen. När vi kom hem så kom fotografen och fotade lägenheten. Barnen fick leka utomhus under tiden. Ett par timmar senare fanns bilderna och annonsen på Hemnet. 

Igår vaknade barnen strax före 8. Kl 12 tog vi buss till stan och åt lunch på Max. Sedan gick vi på Knattebio och såg Alfons Åberg. Därefter handlade vi lite på Ica innan vi tog bussen hem. 

Idag vaknade Hanna strax före kl 7, men låg kvar i sängen en timme till. Vi cyklade till Årstaskolan för innebandyträning. Sedan handlade vi ännu mer på Ica i Årsta. Efter lunch tog vi buss in till stan för att låna böcker på biblioteket. När vi kom hem slappade barnen i soffan medan jag tvättade fönster och torkade rent skåpluckor. 




Påsklunch, slalom och party

I fredags hade jag sovmorgon. Kl 11 kom barnen. Vi tog buss och tåg till Sala där mamma hämtade oss. Vi åt påsklunch i Krylbo tillsammans med Marcus och nikki. Sedan skjutsade jag barnen till Hedemora och åkte tåg tillbaka till Uppsala. 

Igår jobbade jag 8-16. Jag hann hem en snabbis för att fixa till mig. Sedan tig jag buss tillbaka till stan och hem till min kollega Jennifer för jobbfest. Vi avslutade på Flustret och jag tog buss hem halv tre. 

Barnen hade varit i slalombacken under dagen och nu har även Hanna fått prova åka slalom. 

Idag sov jag till 10.30 och tittade på tv på förmiddagen. Sedan började jag röja undan grejer inför fotografering av lägenheten. Alla barnens grejer, prydnadssaker och kläder ska bort. Jag försökte få in så mycket som möjligt i förrådet. 








Ny lägenhet och bingo

I måndags praktiserade jag 8-16 och hämtade sedan barnen. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 7, praktiserade 8-16 och hämtade sedan barnen. Tyvärr så missade jag en förhandsvisning på förmiddagen av en lägenhet som jag anmält mitt intresse på. Jag ringde mäklaren på eftermiddagen för att höra hur budgivningen låg till. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-14. Innan jag började jobba skickade jag ett sms till mäklaren med ett bud på lägenheten. Under dagen hörde han av sig och ingen hade lagt över mitt bud... Så direkt när jag slutat gick jag till mäklarfirman för att skriva kontrakt! Trots att jag inte ens sett den i verkligheten! Den ligger i samma område som jag bor i nu och är på 60 kvm plus en altan. Sedan hämtade jag barnen. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-17. Sedan mötte jag upp fem av mina kollegor för att spela bingo. Tre timmar senare hade jag vunnit 80 kr i alla fall 😊

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0