AW

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags när jag kom hem så var barnen redan hemma från skolan. Vi bytte alla sängkläder. Efter middagen skjutsade jag Nelly till gymnastiken och hämtade henne senare vid kl 20. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Lindex för att hämta paket och till Årsta centrum för att hämta ett annat paket. Jag köpte med mig sushi hem. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till fotbollens klubbhus i Årsta för ledarmöte. Ingen av tränarna i Hannas lag kunde vara med så jag hoppade in som reserv. 

I fredags hade vi AW på kontoret efter jobbet. Vi bjöds på pizza, vin och snacks. Det blev bl a musik-quiz. Jag åkte hem vid kl 1.20, var hemma kl 2.10 (fick vänta på min andra buss en stund vid stationen). Det är nu helt vitt på träden ute. 

Igår sov jag länge. Jag frostade ur frysen och plockade bort alla julsaker. Jag åkte till ica och storhandlade. Jag körde tre tvättmaskiner, slängde skräp och plockade disk. 

Idag sov jag till kl 10. Jag åkte på ärenden till Rusta, ÖoB, city Gross och nyöppnade dollar store. Kl 16 tog jag buss in till stan och gick in på Dea en sväng. Sedan mötte jag upp Åsa vid restaurang Egon. Jag åt sandwich med entrecote. Tog bussen hem vid 19.30. 

(null)

(null)

(null)

(null)

VAB

I måndags jobbade jag. Det opererades in rör i öronen på Hanna. Samma dag fick hon feber och hon kom därför till mig på kvällen. 

I tisdags var jag hemma med Hanna. Jag gick och hämtade Nelly och Esther efter skolan. Jag skjutsade dem till gymnastiken 18.30 och hämtade sedan Nelly därifrån kl 20. 

I onsdags följde jag med Nelly till skolan på morgonen och var sedan hemma med Hanna. Nelly kom hem vid kl 15. 

I torsdags följde jag med Nelly till skolan på morgonen. Hanna hade fått jätteont i halsen och hostade mycket så vi åkte in till närakuten, men det var inte någon bakterie, så ingen medicin. Nelly följde med Esther hem efter skolan och fick skjuts av dem till Superpark där innebandylaget skulle leka. Jag lämnade Hanna hos Dennis och hämtade därefter Nelly på superpark kl 20. 

I fredags jobbade jag. Nelly gick hem själv från skolan. Jag kom hem vid kl 17 samtidigt som Hanna kom hit. Hon mådde bättre men hostade mycket. 

Igår var Hanna feberfri. Vi sov länge. Efter lunch åkte vi till Vänge och kollade på Nellys innebandymatch, vinst blev det. Sedan handlade vi på ica. 

Idag åkte vi till Gränby på förmiddagen och barnen spenderade sina pengar. Vi åt lunch på Burger king. Sedan lekte Hanna hos Svea och Nelly hos Esther. Jag började förbereda för städning. Jag hämtade barnen vid kl 17-17.30. Nelly dammsög och Hanna dammade badrummet. 

Gävle

I måndags, tisdags och onsdags har jag bara jobbat. Har nu köpt ett månadskort för bussen. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly kom hem strax innan oss, hon hade varit hemma hos Dennis med feber. 

I fredags lämnade jag Hanna i skolan. Jag var hemma med Nelly, men hon hade ingen feber längre. Kl 13 skjutsade jag henne till Dennis då de skulle åka på kryssning. Jag åkte hem och jobbade några timmar på eftermiddagen. 

Igår åkte jag till Ica och handlade. Kl 13.30 tog jag buss in till stationen och tåget till Gävle. Bussen, som alltid brukar vara i tid, var idag 15 minuter försenad så att jag nästan missade tåget... Jag mötte upp Petra och vi åt mat på Church Street Saloon; loaded potato skin och Buffalo wings. Sedan gick vi på bio och såg The Wife. Jag kom hem vid kl 22.30. 

Idag har jag bara slappat. Tränade på löparbandet på eftermiddagen. 

Gott nytt år och Storvretacupen

I måndags var det nyårsafton. Jag tränade på löparbandet på förmiddagen. På eftermiddagen städade jag badrummet och började sedan förbereda inför middag. Kl 18 kom Åsa och Susanne. Vi åt förrätt; kammusslor med bacon och soltorkade tomater, krustader med avokadokräm eller jalapenoost samt lantchips med creme fraiche och kaviar. Kl 20 kom även Susannes kille som hade jobbat. Vi åt varmrätt; helstekt oxfilé, potatisterrin, rotsaker, pepparsås och rödvinssås. Sedan spelade vi ett geografispel. Vid kl 22 åt vi efterrätt; vit chokladpanacotta med passionsfrukt. Kl 23 tog vi buss in till stan och gick till Flustret. Jag och Susanne fick skjuts hem av hennes kompis kl 3.30. 

I tisdags slappade jag i soffan hela dagen, förutom när jag diskade och tvättade kläder. 

I onsdags åkte jag till ica och handlade. På eftermiddagen kom barnen från Skåne. De började bygga med sitt nya lego. 

I torsdags byggde vi lego på förmiddagen. Efter lunch tog vi buss in till stan och gick på bio; Mary Poppins. Därefter gick vi till Pinchos. 

I fredags klev vi upp kl 7. Nelly hade cupmatch i Storvreta, det blev vinst. Nelly hängde sedan med laget för att äta lunch och se på film tillsammans, och därefter hängde hon med Esther för att titta på andra lagets match och sedan hem till henne för middag. Jag och Hanna åkte hem till Helena, Klas, Stella och Nova och fick lunch, glass och lek. Efter fyra timmar åkte vi hem och slappade en stund. På kvällen åkte vi till Stenhagen där Nelly hade match kl 21, hon gjorde två mål. 

Igår klev vi upp kl 8. Vi åkte till Fyrishov för att se andra halvan av laget spela match, sedan spelade Nellys lag och det blev förlust mot ett lag från Ukraina. Nelly hängde med laget för att äta lunch på restaurang. Jag och Hanna åkte till Sibylla för lunch. Sedan skjutsade jag henne till Stella och Nova för lek. Därefter åkte jag tillbaka till Fyrishov för att se Nellys match som började kl 14.45. På hemvägen köpte vi godis och hämtade Hanna. 

Idag klev vi upp kl 9. Första matchen började kl 11 på Ifu med vinst. Hanna blev upphämtad av Malvas familj för lek. Nelly hängde med laget för att äta lunch på O’Learys. Jag åkte hem en stund tills Nelly kom tillbaka vid kl 15. Vi hämtade upp Hanna och åkte till Fyrishov för sista matchen kl 17. Efter medaljutdelningen åkte vi hem och åt middag. Jag skjutsade sedan barnen till Dennis då de har studiedag imorgon. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0