Gävle

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags efter jobbet hämtade jag barnen hos Dennis. Hanna hade haft feber och varit hemma från skolan. Nelly gick hem till maja och lekte en stund. 

I onsdags var jag hemma från jobbet med Hanna. Vi åkte en snabb sväng till Gränby och köpte en febertermometer. Kl 15 kom Dennis och hämtade henne. 

I torsdags och fredags jobbade jag bara. 

Igår städade jag på förmiddagen. Kl 13.30 tog jag buss till stationen och tåg till Gävle. Jag strosade på stan en liten stund. Kl 16 mötte jag upp Petra vid church street saloon. Jag åt loaded potato skins och Buffalo Wings. Sedan gick vi på bio och såg "Ted - för kärlekens skull". Därefter drack vi sangria på Pinchos innan jag tog tåget tillbaka 22.10. 

Idag har jag gjort ärenden på ica Maxi, ÖoB och Tgr samt tvättat kläder. Vid 15.30 åkte jag till Ifu och tittade på Hannas fyra innebandymatcher. De vann alla och Hanna gjorde ca fem mål. På vägen hem handlade jag på ica i Årsta och tankade bilen. 

Turbo

I måndags jobbade jag länge. På vägen hem hann jag in på Dea och shoppade en höstkappa med 75 procent rabatt. 

I tisdags och onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags jobbade jag till kl 18. 

I fredags efter jobbet kom barnen. Hanna hade varit hemma med Dennis då hon var hängig. Vi åkte till ica och handlade, köpte kebab på vägen hem. 

Igår kom Nellys kompis Hedvig vid 12.30. Vi åt lunch och åkte sedan till Turbo Sports. Hannas kompis polly kom dit. Barnen lekte i fyra timmar innan vi åkte hem. 

I morse ringde klockan 7.30. Nelly hade innebandymatch på Ifu. Storförlust, men hon gjorde ett mål. Esther följde med oss hem och Hanna följde med Esthers lillasyster Elsa hem. Vid kl 15 kom Hanna hem igen och Esther åkte. Vi spelade kort och slappade i soffan. 


Allis

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag jobbade jag bara. Passade på att arbeta längre dagar då jag flexat ut tidigare flera gånger i december. 

I fredags hämtade jag barnen. Vi promenerade till ica och handlade innan vi gick hem. 

I lördags slappade vi på förmiddagen. Efter lunch åkte vi till Allis, ett allaktivitetshus i närheten. Där fanns ett rum med klättring, ett med skatepark och ett för parkour. Barnen vågade inte testa skate eller kickboard. Men de var duktiga på att klättra. Det var mest vuxna och tonåringar där. Vi stannade i två timmar och fikade även där. 

Idag tog vi det lugnt på morgonen och barnen gjorde sedan läxan. Därefter var det mest bråk, gnäll och tjafs. Kl 14 skjutsade jag dem till Dennis. Jag åkte till Mio och köpte en golvlampa att ha bredvid sängen. ZJag tränade sedan på löparbandet i 30 min. Kl 18 kom Helena och hämtade upp mig. Vi åkte in till stan och åt musslor på Bierhuis. Vi drack en sangria på Loco. Sedan gick vi på bio och såg Mordet på orientexpressen. Kom hem 23.20. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Storvretacupen

I måndags var det nyårsdagen och barnen sov till kl 10. Vi skjutsade Hanna till malva vid kl 12. Jag och Nelly var hemma och spelade tv-spel och tittade på Netflix. Vi hämtade Hanna kl 18. 

I tisdags kom Esther hit kl 10. Barnen lekte medan jag gjorde rent i ugnen och badkaret. Esther åkte hem kl 14. Sedan åkte vi till Leos lekland där barnen lekte i nästan fyra timmar. 

I onsdags tog vi buss in till stationen vid kl 13. Vi åkte tåg till Stockholm och tunnelbana till globen, var framme ca 14.45. Vi gick i affärer och barnen shoppade underkläder på hm och Lindex samt nya mobilfodral på glitter. Kl 16.15 gick vi mot ingången till arenan. Kl 17 började Disney on ice som höll på i två timmar inkl paus. Vi var hemma igen 21.30. 

I torsdags kom mamma och Mats kl 11. Jag hämtade lunch på chop chop. Sedan åkte vi till Fyrisskolan för Nellys första match i Storvretacupen. Det blev vinst och hon blev matchens lirare. Hemma åt vi mellis, skruvade upp en tavellist och spelade tv-spel. De åkte hem vid kl 17. Vi åt middag och åkte till ärentunaskolan för nästa match som började 19.45, blev vinst. 

I fredags ställde vi klockan på 8.30. Innebandymatch i ärentunaskolan igen, men förlust. Barnen åkte med Dennis hem. Jag åkte till rusta och handlade lite. Sedan slappade jag en stund. Vid kl 16 åkte jag till ica Maxi och handlade lite, stannade även till på hm i Gränby. Sedan vidare till Fyrishov för att se en till match kl 18.10, blev förlust. 

Igår hade jag sovmorgon. På förmiddagen städade jag och på eftermiddagen tränade jag en halvtimme på löparbandet. På kvällen kom Susanne hit. Vi åt plockmat och drack bubbel och drinkar. Vi tog buss in till stan och var på Pera bar. Vi fick skjuts hem kl 3.15 av hennes kompis. 

Idag sov jag till kl 10, men borde kanske sovit längre. Jag har bara slappat i soffan och slumrat lite ibland. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Gott nytt år


I måndags var det juldagen. Nelly, Hanna, nikki och Hollie kom till Krylbo på förmiddagen. Vi åt julmat och öppnade sedan paket. Barnen fick spel, vattenpärlor, lego, bratz, filtar, kuddar, pyssel, presentkort mm. 

I tisdags lekte vi med nikki och Hollie på förmiddagen. Efter lunch skjutsade jag tjejerna till Hedemora. Sedan åkte jag till Uppsala. Kl 17 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa och Maria på Pong där vi åt asiatisk buffé. Var hemma vid 20.30. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Lekia och lämnade tillbaka fingerlings. Sedan handlade jag på ica i Årsta. 

I torsdags jobbade jag, barnen kom på kvällen. 

I fredags lekte barnen med lego på förmiddagen. Vi åkte buss in till stan och åt kinamat. När vi kom hem så rensade vi i barnens rum. Vi hann gå igenom nästan alla lådor, hyllor och skåp på fem timmar. Vi kastade 5 kassar med skräp, trasiga leksaker och gammalt pyssel. Vi kastade 2 kassar med kartonger som barnen byggt saker av. Vi har även 3 kassar med saker som ska skänkas bort. 

Igår var Nelly hos innebandykompisen Alicia några gator härifrån. Hanna gick hem till Svea 11.30. Jag hann åka och handla en sväng. Lite senare kom Nelly och Alicia hit och lekte istället. Alicia åkte hem kl 17. Hanna och Svea kom hit kl 18. Svea blev hämtad vid kl 20. 

Idag spelade vi tv-spel och byggde pussel på förmiddagen. Vi åkte till Gränby och åt på Burger king. Sedan skulle barnen handla för sina presentkort så de provade kläder på Hm, Cubus, Lindex och Intersport. Hanna köpte en klänning och Nelly köpte tre plagg på rea. På kvällen åt vi tryffelsalami, parmaskinka, mozzarella och tomat till förrätt. Till varmrätt blev det kycklingpinnar och crushed potato. Till efterrätt åt vi kladdkaka, glass och passionsfrukt. Vi spelade Bingolotto kl 20-22.30. Sedan kollade barnen på en film till 23.45. Därefter klädde vi på oss ytterkläder och stod på altanen en stund i snöblandat duggregn medan fyrverkerier smällde överallt. Kl 00.10 var det dags att lägga sig. 



(null)

(null)

(null)

(null)

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0