80-talsfest

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade.

I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet.

I onsdags var jag på kundbesök i Hedemora, var hemma vid 17.30.

I torsdags efter jobbet mötte jag upp Åsa och Maria vid Filmstaden. Vi såg Livet efter dig. Sedan åt vi buffé på Dragon Palace. Cyklade hem vid kl 21.

I fredags handlade jag på Ica när jag cyklade hem från jobbet.

Igår städade jag på förmiddagen; plockade undan alla leksaker, klädhögar och gammal post. Jag åkte till Brantingsbageriet och åt kycklingtoast. Sedan åkte jag till Gränby för att köpa presenter. Därefter åkte jag till Krylbo och gjorde mig iordning för Maries 30-årsfest med 80-talstema. I Hede bystuga blev vi bjudna på kött, kyckling, potatissallad, chokladpudding, grädde, godis och chips. Det var Musiktävling och levande musik. Fick skjuts hem vid kl 24.

Idag har jag lekt med Nikki och Hollie hemma hos min mamma. Efter lunch åkte jag tillbaka till Uppsala. Jag handlade på Coop, fixade tvätt och dammsög lägenheten. Sedan har jag slappat.

Turbo och fotbollsmatcher

I måndags åkte jag till Virsbo för två kundbesök. Var hemma kl 20.

I tisdags och onsdags hämtade jag barnen efter jobbet.

I torsdags mötte jag upp fd kollegan Jenny på trattoria Commedia där vi åt trerätters middag. Jag åt bruschetta med parmaskinka, pasta med oxfilé och kantareller samt pecorinoost med svart olivmarmelad.

I fredags skulle jag ha hämtat barnen, men Dennis gjorde det tidigare då Hanna hade huvudvärk. De kom till mig när jag kommit hem från jobbet. Vi åkte till Ica och handlade. Nellys kompis Esther sov över hos oss.

Igår kom även Esthers lillasyster Elsa och lekte. De åkte hem före lunch. Efter lunch åkte vi till turbos lekland. Därefter åkte vi till Sibylla och en godisbutik.

Idag ställde vi klockan på 8. Nellys fotbollslag hade samling kl 9.15 i Diöshallen. Hon spelade två matcher efter varandra, en vinst och en oavgjord. Två mål av Nelly. Hon missade den tredje matchen då vi åkte direkt till danslektion. Sedan lunch och lite lek i cirkusparken. Vi cyklade till Hannas fotbollsträning kl 16.

Kulturnatten och dans

I måndags lämnade jag barnen kl 7.15 och cyklade till jobbet. På kvällen åt jag middag på Texas Long Horn med tre kollegor. Jag åt hamburgare med sötpotatispommes.

I tisdags jobbade jag bara. Under tiden var det planerad stamspolning i min fastighet.

I onsdags handlade jag på Ica på vägen hem från jobbet.

I torsdags var jag på föräldramöte på skolan. Båda klasserna hade möte samtidigt så jag valde att gå på Hannas.

I fredags hämtade jag Hanna efter jobbet. Sedan åkte vi och hämtade Nelly som följt med Mira hem. Vi handlade sedan på Ica.

Igår tog vi bussen in till stan för att besöka kulturnatten (som även är på dagen) precis som alla andra. Vi åt lunch på Jalla och gick sedan till leksaksaffären. Därefter köpte vi danskläder åt Nelly, sockervadd, slush, donuts, brända mandlar och ballonger innan vi tog bussen hem. Varmt väder ute så barnen sprang ut på gräset och kastade vattenballonger när vi kom hem.

Idag hade Nelly sin första danslektion på Uppsala dansakademi. Sedan åt vi lunch och gick till Årsta IP där Nellys fotbollslag skulle titta på damlagets match. Dennis kom och bytte av mig. Jag cyklade hem och tog bilen till Rusta, Coop och Bauhaus.

September

I måndags blev barnen hämtade i skolan vid 13.30 av min mamma. När jag kom hem från jobbet åt vi middag innan hon åkte hem.

I tisdags jobbade jag.

I onsdags cyklade jag till jobbet och på vägen hem handlade jag på Ica.

I torsdags cyklade jag till jobbet. Jag hämtade barnen kl 17 och vi gick till Nellys fotbollsträning.

I fredags cyklade jag till jobbet. När jag hämtat barnen cyklade vi hem och packade en väska till Nelly som skulle sova hos sin klasskompis Tuva. Vi skjutsade henne till Skölsta.

Igår sov Hanna till kl 8. Vi städade och dammsög på förmiddagen. Kl 14 hämtade vi Nelly och åkte till Ikea. Där fikade vi och köpte en badrumsmatta.

Idag har vi bakat chokladbollar på pinne och äppelkaka. Efter lunch åkte vi till Regnbågsparken i Gränby. Det var lite kallt och duggregn. Barnen lekte en stund och vi fikade. Kl 16 cyklade vi till Hannas fotbollsträning och även Nelly fick vara med.

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0