Sommartid

I måndags jobbade jag och åkte till Bålsta på kundmöte. Var hemma kl 20.30. Handlade då på ica. 

I tisdags efter jobbet hämtade jag barnen. Vi skjutsade Nelly till dansen kl 19.15 i Gränby centrum och medan hon dansade så strosade Hanna och jag i affärer en timme. 

I onsdags efter jobbet var jag på medlemsmöte i min bostadsrättsförening. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags efter jobbet var jag på scandic Uplandia med kollegor och åt räkbuffe och drack alkoholfritt vitt vin. Kl 20 åkte jag till skölsta för att hämta Hanna som följt med Elsa hem efter skolan och därefter Nelly som följt med Fröya hem. 

Igår lämnade vi av Hanna hemma hos Svea kl 10. Jag och Nelly åkte till österbybruk där hon hade innebandymatch, blev förlust. När vi kom tillbaka så åt vi lunch på chop chop och handlade på city gross. Vi var hemma kl 15 och slappade i soffan. Kl 18 hämtade vi Hanna. 

Idag klev vi i upp kl 9, fast då hade klockan ställts om till 10. Det blev våfflor till lunch på våffeldagen. Kl 14.30 lämnade jag barnen hos Dennis. Jag tog buss in till stan och mötte upp Anneli. Vi åt på Pinchos och gick på bio och såg Fifty shades freed. Var hemma 20.30. 

Nelly 10 år

I måndags väckte vi Nelly med paket, sång och frukost på sängen. Hon fick ett par heelys (rullskor). 7.30 lämnade jag barnen på fritids. På kvällen var jag i Stockholm på kundmöte. Var hemma kl 22. 

I tisdags hämtade jag barnen. Vi skjutsade Nelly till dansen till 19.15, jag och Hanna gjorde ärenden under danstimmen. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags hämtade jag barnen. Vi var på Hannas innebandyträning kl 18-19. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår sov jag till kl 10. Jag städade på förmiddagen och handlade på ica. Jag tog buss in till stan och hälsade på Maria där hon bjöd mig och Åsa på fika kl 15. Två timmar senare åkte jag hem och fixade mig. Susanne kom och vi åt plockmat samt drack bubbel och mojito. Kl 23 tog vi buss in till stan och gick till Flustret. När de stängde kl 3 så åt vi kebab och fick skjuts hem av hennes kompis. Var hemma kl 4...

Idag sov jag till kl 11. Mådde inte särskilt bra... så spenderade förmiddagen i soffan med serier. På eftermiddagen kändes det bättre igen och jag har tvättat och diskat. 

(null)

(null)

Bowlingkalas

I måndags lämnade jag barnen i skolan. Kl 13 åkte jag från jobbet för att gå på utvecklingssamtal med Nelly och hennes lärare. Sedan hämtade vi Hanna och gick hem. Vi var på Nellys träning på Ifu kl 17-18. 

I tisdags åkte jag med hyrbil mot Dalarna. Första kundbesöket var i Rättvik kl 13. Sedan vidare mot möte i Orsa kl 15.30. Kl 18 checkade jag in på hotellet i Mora. Blev en middag på McDonalds. 

I onsdags kunde jag sitta kvar efter utcheckning på hotellets restaurang och jobba ett par timmar på dagen. Åt lunch på en thairestaurang. Kl 16.30 var jag på möte i Mora och kl 18.30 i Orsa. Därefter åkte jag till Malung och var framme vid hotellet 21.30. 

I torsdags började mötet kl 8. Därefter åkte jag mot Uppsala och var tillbaka på kontoret kl 15. Satt kvar och gjorde efterarbete fram till kl 19. 

I fredags efter jobbet hämtade jag Nelly på fritids. Hanna hade följt med Isabell hem. Vi gick till ica och handlade lite. Vid kl 20 åkte vi till skölsta och hämtade Hanna. 

Igår kom Dunya vid 12.30 och vi åt lunch. Sedan kom även Fröya. Då var det dags att åka till fyrishovs bowling för Nellys kalas. Tio tjejer plus Hanna bowlade en timme. Därefter var det kladdkaka till fika, godispåsar och presentöppning. Kl 15.30 var kalaset slut och vi åkte hem. Fröyas pappa hämtade henne. Jag åkte till ica och handlade. Sedan blev Dunya upphämtad. På kvällen kollade vi på mellofinal. 

Idag gick vi upp 8.45. Hanna hade samling på Ifu kl 10.15. Hon skulle spela fyra matcher, men fick spela två extra matcher. Mamma och Mats kom och såg de tre sista. Sedan åkte vi till Dragon Palace och åt asiatisk buffé. Därefter blev det fika, lek och presentöppning hemma. Vid kl 17 åkte de mot Ikea medan vi åkte till Gränby. Hanna köpte slime och Nelly köpte pennor. 

(null)

(null)

(null)

VAB igen

I måndags hämtade jag barnen efter jobbet och vi åkte direkt till Nellys träning på Ifu. 

I tisdags hade Hanna feber när jag väckte henne 6.30. Så jag vilade fram till 7 och väckte då Nelly. Jag följde med Nelly till skolan och var sedan hemma med Hanna. Hämtade Nelly kl 15. På kvällen skjutsade jag Nelly till dansträning i Gränby och hämtade henne 20.15. 

I onsdags väcktes jag av Hanna kl 6 som blödde näsblod. När det slutat så slumrade jag till kl 7 då Nelly skulle väckas och lämnas till skolan. Jag var jag hemma med Hanna. Dennis kom och hämtade henne kl 15. Då åkte jag till jobbet och arbetade till kl 18. 

I torsdags jobbade jag bara. 

I fredags efter jobbet hämtade jag barnen hos Dennis, Hanna hade fortfarande feber. Vi handlade lite på ica. 

Igår mådde Hanna bättre och hade gränsfall till feber. Vi slappade på förmiddagen och jag rensade i skafferiet. På eftermiddagen kom maja och lekte med Nelly. De gick till ica och köpte godis. Hanna blödde näsblod igen. På kvällen kom maja och thea och tittade på melodifestivalen. 

Idag sov barnen till 9.30. Hanna var feberfri. Kl 15 åkte vi till Ifu där Nelly spelade två matcher, med vinst. 


grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0