Födelsedag

I måndags efter jobbet mötte jag upp Susanne. Vi åt Poke bowl på Oh Poke. Sedan gick vi till bishop arms för quiz. Cyklade hem 21.30. 

I tisdags jobbade jag bara. 

I onsdags efter jobbet åkte jag till Bälinge för möte med en förening där jag ska vara med som kassör. 

I torsdags var barnen hemma när jag kom hem. Efter middagen gick Hanna till IP för samling. Jag dammsög. Sedan gick jag till IP och tittade på fotbollsmatchen 18.30. Det regnade en stund, men de vann matchen. När vi kom hem hade Nelly åkt till innebandyträning med kompis. Jag hämtade henne i lindbacken kl 21. Vi skjutsade hem Astrid och Hedvig. 

I fredags efter jobbet cyklade jag till Gränby och mötte upp Helena. Vi gick på bio och såg The lost city. Sedan åt vi middagsbuffé på Pong. Jag cyklade hem 21.30. 

Igår klev jag upp 9.30, och det var min födelsedag  Åkte till Willys och köpte en present, åkte sedan till Leijon bageri och köpte tårta. Mamma kom vid 11 och vi åt frukost. Hanna kom 11.30 och bytte om innan hon gick till samling. Jag slog in presenter. Sedan gick vi till IP 12.30 och tittade på matchen. De vann och hanna gjorde mål. När vi kom hem var Nelly hemma. Jag åkte till chop chop och hämtade lunch. Vi fikade och öppnade presenter innan mamma och nelly åkte till Avesta. Jag och hanna slappade, vi gick till Ica och köpte lördagsmys. Kl 21 kom Svea och vi tittade på eurovision. Sverige kom fyra. Sveas mamma hämtade henne kl 1. 

Idag sov vi till 10. Dennis hämtade Hanna kl 12. Jag plockade bort alla små vita stenar från min rabatt. Sedan åkte jag till Citysallad och köpte lunch. På eftermiddagen åkte jag till Ica och storhandlade. Därefter fixade jag med tvätt och tog det lugnt. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0