Synundersökning och Gävle

I måndags jobbade jag bara. 

I tisdags hade jag tid 16.30 på Synsam i Gränby för synundersökning gällande terminalglasögon. Sedan handlade jag på Kvantum innan jag cyklade hem. 

I onsdags jobbade jag bara. 

I torsdags hämtade jag Hanna på fritids. Nelly var redan hemma. Efter middagen kollade vi på Harry Potter-film. 

I fredags jobbade jag bara. 

Igår vaknade jag kl 9. Jag städade och dammsög. Sedan tränade jag en halvtimme på löparbandet. Efter dusch tog jag buss till stationen. Köpte en sallad och åt på tåget till Gävle. Jag mötte upp Petra vid bion och vi såg Unga kvinnor. Därefter gick vi till italienska Basta, jag åt en pizza med getost, päron, valnötter och honung. Tog tåget hem kl 22.08. 

Idag sov jag till 9.30. Fortsatte städa då golvet behövde svabbas. Åkte sedan till Rusta och dollar store på ärenden och vidare till ica i Årsta för storhandling. Efter lunch cyklade jag hem till Susanne som hade klädparty för Me&I och bjöd på fika. Sedan hem för att hänga tvätt innan jag cyklade till Gränby och mötte upp Anneli. Vi åt på Pinchos. Cyklade hem kl 20. 

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0