Glad påsk

I måndags jobbade jag. Barnen kom till mig på kvällen vid 20.30. 

I tisdags hämtade jag barnen efter jobbet. Vi skjutsade Nelly till dansen i Gränby 19.15-20.15 och under tiden strosade jag och Hanna i affärer. 

I onsdags hämtade jag barnen och maxima på fritids. Vi skjutsade Nelly till fotbollsträning ute på Årsta IP. Hemma lekte Hanna och maxima. Jag hämtade Nelly kl 18. När vi ätit middag åkte vi med två leveranser kakburkar till salabacke och Årsta som Nelly sålt via fotbollslaget. Vi skjutsade hem maxima till skölsta samtidigt. 

I torsdags slutade jag kl 14 och hämtade barnen. Vi åkte till Petra i Gävle. Barnen och Inez gick påskkärring hos deras grannar. Vi åt middag och de lekte. Barnen lade sig 22.30, jag och Petra satt uppe till 0.30. 

I fredags åkte vi hem vid kl 11. Esther kom och lekte med Nelly på eftermiddagen. Därefter gick barnen till maja och thea en stund. 

Igår var det påskafton. På förmiddagen bytte vi sängkläder. 12.30 tog vi buss in till stan och åt lunch på Pinchos. Sedan gick vi på bio och såg Coco. När vi kom hem lekte de hos maja och thea en stund. 

Idag åkte vi till Decathlon och köpte fotbollsskor till barnen. Sedan skjutsade vi Nelly till mira i lindbacken där hon ska sova över. Efter lunch kom Masha hit och lekte med Hanna. Jag rensade ut kläder och skor ur garderoben/lådor som barnen vuxit ur.  Vi skjutsade hem Masha 17.30 då vi skulle till Gränby och lämna tillbaka ett par fotbollsskor vi köpte i tisdags. 

  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0