Parkcupen

I måndags hämtade jag barnen och vi gick till Nellys fotbollsträning.

I tisdags hämtade jag barnen.

I onsdags var det regnigt och jag tog bilen till jobbet.

I torsdags cyklade jag till jobbet igen. Hämtade barnen och vi gick till Nellys fotbollsträning. Blåste ordentligt under träningen.

I fredags var det studiedag, men fritids var öppet. Barnen hämtades på fritids av Esther och Elsa vid kl 14 och jag hämtade dem i skölsta efter jobbet. Vi åkte till nya Bon Bon och köpte lösgodis bland 1000 sorter. Vi handlade på Ica och köpte pizza med hem.

I lördags slappade vi på förmiddagen. Efter lunch cyklade vi till Årsta IP för parkcupen i fotboll. Nelly spelade tre matcher och Hanna en match. De gjorde två mål vardera och vi var hemma vid kl 18.15.

Idag har jag handdiskat flera dagars disk då min diskmaskin gått sönder. Nelly hade dansträning kl 12. Sedan åt vi lunch på McDonalds för att därefter leka hos Helena, Stella och Nova i 1,5 timmar. Därifrån åkte vi direkt till Hannas innebandyträning.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0