Stulen cykel och vårstädning

I måndags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade sedan barnen. 

I tisdags jobbade jag till kl 10 och tog sedan hyrbil till Hedemora för två kundmöten, hemma kl 20. 

I onsdags jobbade jag och hämtade barnen. Tyvärr blev det promenad hem då min cykel blivit stulen utanför förskolan... Min reservcykel blev stulen tidigare under vintern när den stod i vårt cykelförråd...

I torsdags efter jobbet promenerade jag och sju kollegor till Amazing Thai för att äta asiatisk buffé och dricka vin. Tog buss hem vid kl 21. 

I fredags jobbade jag till kl 18 och slappade sedan i soffan. 

Igår sov jag till 8.30, men låg kvar i sängen till kl 10. Jag ägnade dagen åt att sortera pappershögar och smutskläder, plocka disk och slänga skräp. 

Idag vaknade jag 8.30. En timme senare körde jag till coops parkering där däckskiftarna har drop-in för att byta till sommardäck. Det var kö, så jag fick vänta ca 20 min på min tur. Sedan körde jag hem för att lägga vinterdäcken i förrådet. Därefter iväg igen för att köpa present och handla på ÖoB och Rusta. När jag kom hem var det dags för att damma och dammsuga, fyra veckor sedan sist... Jag röjde lite ute i rabatten där massa gammalt gräs och kvistar fanns kvar sedan förra året, blev två säckar fyllda. Sedan åkte jag ut igen för att kika runt efter cykel på Jula, biltema och Coop, men svårt att bestämma mig. Därefter till återvinningen med gräset, och där var det fullt med folk. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0