Kalas och bio

I måndags och tisdags lämnade jag barnen kl 7, jobbade och hämtade barnen. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade till kl 19. 

I torsdags på lunchen gick jag till polishuset i närheten av jobbet och hämtade barnens nya pass. Efter jobbet handlade jag present på stan. 

I fredags hämtade jag barnen. Vi åkte hem och Nelly fixade iordning sig. Vi skjutsade henne till Ville på kalas. Hon fick skjuts hem av Miras mamma. Jag och Hanna var och handlade på Ica och skrev inbjudningskort. 

Igår sov barnen ända till kl 8. Nellys klasskompis Linus ringde och ville leka så jag skjutsade henne till skölsta. Jag och Hanna var hemma och städade. Kl 13 hämtade vi Nelly. 13.30 kom Helena och Emilia och hämtade oss. Hanna var bjuden på Ewilyns kalas på Leos lekland så Nelly och Emilia lekte också där under tiden. De skjutsade hem oss vid kl 17. 

Idag sov vi också till kl 8. Kl 11 tog vi buss till stan med Helena, Stella och Nova. Vi åt lunch på Max och var på bio och såg Den lille prinsen. Vi tog buss hem och de lekte hos oss till kl 17. På kvällen har vi tagit en biltur och lämnat inbjudningskort till Hannas kompisar. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0