Dop i Luleå

I måndags var det annandag påsk och jag var ledig. Jag åkte in till stan en sväng för att köpa present och byta ett par skor jag tidigare köpt som inte satt bra. På eftermiddagen tränade jag på löparbandet, vilket inte var så bra för mina hälar som jag har haft ont i senaste veckorna. 

I tisdags jobbade jag och hämtade barnen. Vi åkte till biltema och köpte nya cykelhjälmar. 

I onsdags och torsdags jobbade jag. Åkte till city gross och handlade. 

I fredags hade jag tagit föräldraledigt då det är påsklov. Barnen kom kl 8.30. Vi tog buss till stationen och tåg till Arlanda, där mötte vi upp mamma och Mats. Vi flög till Luleå och blev hämtade av Magnus för att åka hem till dem. På kvällen åt vi tacos och i deras hus bodde förutom jag och barnen även Marcus med familj. 

Igår vaknade det första av de sju barnen vid kl 6. Nelly gick upp halv sju och Hanna vid 7. Vid kl 11 åkte vi till Luleå domkyrka för Lovisas dop. Sedan blev det lunch och fika hos Magnus. Barnen lekte därefter ute en stund. På kvällen åt vi grillat. 

Även idag vaknade en del av barnen kl 6. Jag och tjejerna låg kvar i sängen till 7.30. Jag har haft jobbig hosta nästan hela veckan. Barnen var ute en stund på förmiddagen. Efter lunch fick vi skjuts till flygplatsen. Efter flyg, tåg och buss var vi hemma kl 18. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0