Tandläkaren och IKEA

I måndags var jag ute och sprang intervaller på förmiddagen. 3,1 km på 22 minuter blev det. Efter lunch var jag till tandläkaren. Inga hål att laga denna gång, men som vanligt har jag många småhål. Jag hämtade barnen och vi fick lekbesök av Louise, Emma och Maja.

I tisdags lämnade jag barnen kl 11 och jobbade 12-17. Det var meningen att jag skulle ha jobbat till 20.15, men lyckades byta bort de sista timmarna. Vår barnflicka Emma hämtade barnen och de promenerade hem till mig och hade ätit mat när jag kom hem.

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-16. Jag cyklade hem till Dennis och lånade hans iTunes för att få tillbaka mina kontakter i telefonen som plötsligt försvunnit. Han bjöd på våfflor. Sedan cyklade jag in till stan och mötte min kollega Åsa. Vi gick till Interpool som hade invigning av sin nya veranda uppe på gallerians tak. Vi fick bubbel och tilltugg samt köpte cider. Åkte hem vid elvatiden.

I torsdags tog jag en promenad med Susanne, och Thea i vagnen. Hennes Maja går på förskolan och är ett år äldre än Nelly. Sedan promenerade jag till IKEA för att lämna tillbaka gardinstänger som jag inte behövde. Jag köpte en tvåmeters rullgardin till köket, en helkroppsspegel, hushållspappershållare och badlakan för halva priset. Jag skulle ta direktbussen hem, men den gick inte så sent på sommaren... Så jag fick släpa på grejerna på buss in till stan och sedan byta buss där...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0