Löparskor & Segeltorp

I söndags jobbade jag 10-17. Barnen fick skjuts från Hedemora och gick på IKEA med Mona, Agneta, Tord, Ida och Joakim. Dennis mötte upp dem när han sovit klart efter jobbnatt. Sedan fikade dem hos oss och firade Hannas födelsedag.

I måndags jobbade Dennis dagpass. Jag passade på att storhandla, tvätta, diska och åkte iväg till Eurostop för att köpa ett par nya löparskor åt mig. Det blev ett par Asics från Hi-sport outlet, för halva priset mot vad de brukar kosta. På eftermiddag var jag på utvecklingssamtal på förskolan och fick höra att jag har väldigt glada, pigga och duktiga barn! När Dennis kom hem så grillade vi fläskfilé och ananas.

Igår jobbade Dennis dagpass och jag jobbade 10-20.15. Därför fick Emma hämta barnen på förskolan. Det var nästan 3 månader sedan sist men det hade gått bra ändå. Jag tänkte promenera hem men drog på mig mina nya löparskor och sprang/promenerade i intervaller hemåt. Det som brukar ta 44 minuter tog 35 minuter istället.

Idag fick Dennis sovmorgon då han ska jobba natt. Jag och tjejerna åkte till Gränby en sväng och kikade i affärer. Efter lunch åkte jag och barnen till Stockholm och hälsade på Cicci (med bebis i magen), Niklas och Tilda. Barnen lekte i trädgården och vi satt på altan. Förhoppningsvis får Hanna med sig en del av Tildas vattkoppor... Vad vi definitivt fick med oss var en tv-bänk som de inte behövde längre. Så den ska vi försöka skruva ihop någon dag. Vi åkte från Segeltorp, som ligger i söda delen av Stockholm, kl 17. Det tog en timme att komma till Kista, där släppte köerna och vi var hemma på totalt 1 timme och 35 minuter, istället för 55 minuter som det tog att åka dit...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0