Cykling

Igår jobbade dennis dagpass och jag jobbade 8-16. Efter jobbet gick jag direkt till tåget för att åka till Hedemora och hämta barnen. Vi blev bjudna på middag hos Mona och Gert innan barnen fick pyamas och tänderna borstade. Kl 19.30 åkte vi mot Uppsala och det dröjde mer än halva resan innan de somnade i bilen.

Idag har Dennis jobbat dagpass. Barnen sov i sina sängar fram till kl 9! När vi ätit frukost åkte vi iväg till 4h-gården och tittade på grisar, hönor, får/lamm, getter/killingar, kossor, kaniner och lekte i deras lilla lekstuga. När vi kom hem så lekte Nelly en stund med Emilia medan Hanna sov middag och jag röjde undan lite grejer. Vi var inne en stund på eftermiddagen och sjöng i mikrofonerna till Wii-spelets Disney Sing It.

Sedan var det dags att gå ut i solen och träna på cykling. Tidigare i veckan så visade Nelly att hon kunde glida på springcykeln en lång sträcka utan att ha fötterna i backen, springcykeln kallas ju även balanscykeln. Så för några dagar sedan skruvade Dennis bort Nellys stödhjul på hennes prinsesscykel och satte dit en greppstång istället. De tränade en stund i torsdags. Idag när jag tränade med henne så släppte jag stången ibland och det gick bättre och bättre. Det svåraste var att starta cykeln, hon var för feg för att skjuta på fart själv. Jag skruvade bort stången och höll i hennes sadel istället för att hjälpa henne att få fart. Efter ett par sekunder släppte jag cykeln och hon cyklade i väg själv!! När Dennis kom hem så sänkte han sadeln liiite så blev det lättare att även starta cykelfärden själv! Så idag har hon knäckt cykelkoden!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0