Bh & schlager

I torsdags morse kom Nelly in till mig vig 7.45. Kl 8 tyckte vi att det var dags att gå och väcka Hanna. Men Hanna var redan uppe! Hon stod vid bordet i vardagsrummet och åt yoghurt som hon hämtat i kylskåpet. Hon hade inte brytit loss 4-packet, men ändå lyckats öppna en utav de små burkarna...

Jag lämnade barnen och åkte in till stan. Först köpte jag en bh på Twilfit som jag fått födelsedagspengar till. Sedan jobbade jag två timmar på butikskontoret innan jag hämtade barnen igen. Väl hemma lekte vi i värmen och barnen tog ett dopp i Emilias lilla pool. Dennis och Bosse la i båten i sjön. När han kom hem så grillade vi kyckling och majskolv. Jag hade tänkt träna på kvällen, men Dennis började bygga ihop vår nya tv-bänk så det var lika bra att passa på när han får ett ryck. (Nu har jag fryst mitt träningskort i fyra månader och får motionera utomhus istället.)

I fredags jobbade jag 7-14. Dennis jobbade eftermiddagspass på larmcentralen. När jag hade hämtat barnen på förskolan så var det så varmt ute att vi höll oss inne en stund. När skuggan kom in på gården kunde vi gå ut igen och njuta av sommarvärme.   

Igår fick Dennis sovmorgon. När han vaknade åkte jag och jobbade 12-18.15. Dennis och barnen var på jippodag hos en bilfirma och åt hamburgare och tittade på uppträdande av Timotej. På kvällen skulle jag hem till Petra och titta på schlager. Dennis blev medbjuden på konsert av grannen Stefan och hans fru Marie erbjöd sig att vara barnvakt så tjejerna fick titta på schlager hemma hos kompisarna Edvin och Adrian. När jag kom dit halv ett på natten så låg dem och sov på en madrass framför tv´n, så det var bara att bära hem dem. Och vad spännade det var när Loreen vann!!

I morse var det min tur att ha sovmorgon, men jag vaknade åtta och kunde inte somna om... Barnen däremot vaknade 9.45!! Jag jobbade 12-18.15 och sedan promenerade/joggade jag hem.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0