Vaccination & pass

I onsdags jobbade jag 10.30-19.30. Dennis tog tåget till Hedemora för att hämta en bil. Vi har fått låna Monas och Gerts gamla bil, under tiden vår bil har körförbud. När jag kom hem kunde jag då ta bil för att åka och storhandla.

Igår jobbade Dennis dagpass. Jag jobbade 12-20.15. Innan jobbet hann jag in på affärer för att köpa presenter till kommande kalas som vi ska på. Emma hämtade barnen från förskolan. På kvällen satte jag in alla sorterade fotografier i album.

Idag fick Dennis sovmorgon då han ska jobba natthelg. Jag och tjejerna åkte till öppna förskolan i Årstakyrkan. Efter lunch körde vi ut vår bil till garaget, därefter fortsatte vi till vaccinationsbyrån där Hanna fick spruta med twinrix (mot hepatit A och B). Vi andra i familjen har redan tidigare tagit havrix (mot hepatit A). Vi var lite sent ute vid förra resan så därför hann vi inte ta twinrix till Nelly då det behövs två sprutor innan resa. Sedan åkte vi vidare till polisstationen och fotade mig för att jag ska få nytt pass. Mitt gamla går ut i juni, men det måste vara giltigt ett halvår från hemresan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0