Medhelp

I fredags jobbade jag 7-15. Dennis lämnade barnen på förskolan och åkte sedan till Stockholm på en arbetsintervju. Det gällde ett extrajobb på Medhelps larmcentral här i Uppsala. Tidigare har Dennis arbetat extra på ambulans i norra Stockholm för företaget Sirius. Det företaget förlorade upphandlingen för ambulanssjukvården och Dennis valde då att inte fortsätta arbeta extra i Stockholm. Istället blir det kanske extrapass här i Uppsala, larmcentralen finns i lokaler som ligger i samma byggnad som ambulansen. På eftermiddagen fick vi fikabesök av Mona och Gert som hade vägarna förbi.

På lördagen fick jag sovmorgon. På förmiddagen var det storstädning här hemma och på eftermiddagen var Nelly på grannen Adrians fyraårskalas.

Igår fick Dennis sovmorgon. Jag åkte sedan till jobbet för att jobba ett extrapass 12-17. När jag slutade så kom Dennis till jobbet för att lämna av barnen och sedan åka till sitt jobb för att arbeta nattpass kl 17.30. Jag och tjejerna tog bussen hem.

I morse lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-16. Dennis ägnade dagen till att sova för att sedan jobba ytterligare ett nattpass.

Igår var det några plusgrader och snön som nyligen fallit blev istället till vattenpölar. Idag var det återigen minusgrader och det var inte lätt att ta sig framåt när det nu frusit på. Isberg och isdalar över hela gatorna.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0