Kaffe & klädparty

I tisdags lämnade jag barnen på förskolan. Sedan gick jag hem till datorn för att söka jobb. Därefter var det skönt att ta en promenad bort till Elgiganten. De hade ett erbjudande på en kaffemaskin som endast gällde denna dag. Maskinen är av märket Dolce Gusto och det var 60% rabatt. 

https://www.dolce-gusto.se/SV/Apparater/Piccolo/Pages/Piccolo.aspx

Nu dricker ju inte jag kaffe, men vår gamla perkulator har precis börjat läcka och min sambo är dålig på att diska ur den, så denna lilla maskin blir nog smidigare i vårt kök. När jag kom hem hann jag börja med sortering av fotografier, som jag framkallade i oktober, innan jag hämtade tjejerna. Vi var utomhus en stund och de åkte längdskidor. Vi träffade på Edvin och Adrian som följde med oss in och lekte. När Dennis kom hem från sin kurs så tog jag bussen till Sanna för att vara med på klädparty för Me&I, så då blev jag ytterligare några hundralappar fattig... Till mig blev det svarta magic knickers och till Nelly en daisyflowers tunic.

http://www.meandi.se/sv/produkter/105/121510.aspx

http://www.meandi.se/sv/produkter/87/121206.aspx



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0