Barnfritt & deltävling 4

I fredags jobbade Dennis dagpass. Jag lämnade barnen på förskolan och åkte till arbetsförmedling för att gå på speedintervju. Det var ett ekonomiföretag, som söker en administratör, som skulle vara där mellan kl 10 och 12 för att ta emot ansökningar. Jag kom dit kl 10.15 och fick nummer 68... Jag fick vänta i 50 minuter på min tur, och då var det ändå två kvinnor som intervjuade. Jag hann sedan precis i tid tillbaka till förskolan innan Hanna somnat för middagslur. Jag och tjejerna tog bilen till Hedemora där vi fikade med Gert, Jimmie, Karin, Klara och Joel. På kvällen tog jag bilen tillbaka till Uppsala. Där mötte jag upp Dennis och vi åt middag på irländska puben O'Connors tillsammans.

I lördags jobbade Dennis dagpass och jag jobbade 8-16. Även denna kväll blev barnfri för oss och vi passade på att gå på bio; Hamilton. Den var godkänd och mycket spännande, men lite överdrivna actionscener ibland som det alltid är i sådana filmer. Efteråt gick vi till italienska Trattoria Commedia för att äta god pasta.

I söndags jobbade Dennis dagpass. Jag jobbade 10-17. När jag kom hem så hade barnen blivit hitskjutsade av Mona och Gert. Dennis tränade, så han kom lite senare. Och när barnen gått och lagt sig så åkte jag iväg till gymmet för veckans andra löparpass. Jag hann även in på Coop för att köpa en ny resväska.

Igår jobbade Dennis förmiddag på larmcentralen. Jag jobbade 11.30-20.

Idag har Dennis jobbat dagpass. Jag lämnade barnen på förskolan och gick och sökte några jobb. Jag hann även med att tvätta, diska, läsa gamla Avestatidningar och titta på melodifestivalen som jag missade i lördags. Det var rätt låtar som gick till final, men jag hade nog hellre sett Charlotte i andra chansen är Lotta & Christer. När jag hämtat barnen så var vi ute en stund. De hann både åka skidor på den lilla snöplätt som finns kvar och även cykla runt på asfalten. På kvällen har jag varit till gymmet och tränat.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0