Here we go

I torsdags skulle jag ha varit ledig, men då min chef var sjuk så hoppade jag in extra på morgonen 8-10 för kassaredovisning. Dennis skulle också ha varit ledig men var kursinstruktör på jobbet istället. Barnen fick därför börja kl 7 på förskolan. Efter jobbet hade jag tid på kvinnokliniken på sjukhuset för att få ett nytt recept på p-piller. Därefter blev det en liten shoppingrunda på stan, hittade några tröjor till mig på Lindex.

I fredags jobbade jag 7-14 och Dennis var återigen kursinstruktör hela dagen. När jag hade hämtat barnen så kom Emilia hit och lekte en stund. När Dennis kommit hem så fick vi besök av Jimmie, Karin, Joel och Klara. Vi åt tacos och popcorn.

Igår fick jag sovmorgon. På förmiddagen var det städning på schemat och sedan lördagsgodishandling. På eftermiddagen åkte Dennis till Öregrund för att gå på 40-årsfest. Nelly gick till Emilia och lekte en stund.

Idag fick vi besök av Ellen, Klara och Irma. De var sjuka när Nelly hade kalas och fick fira henne idag istället. Vi åt fruktsallad och vaniljsås och barnen lekte. På eftermiddagen kom Dennis hem från festfirandet. Vi har ägnat kvällen åt packande.

Imorgon far vi till Egypten! Kl 5 på morgonen rullar vi hemifrån. Matsäcken ligger klar i kylen och väskorna ligger på golvet. Det är dock mycket svårt att stänga dem så jag får nog försöka ta ur några plagg... Tre stora resväskor, resesäng, barnvagn och tre handbagage... Vi lyckades ju få med det förra gången så det borde ju gå bra. Nu blir det två veckors bloggpaus härifrån. Om det finns internet på hotellet så kanske jag hinner in för en kort uppdatering.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0