Veckoslutet

I tordags ringde klockan tidigt. Jag väckte barnen och lämnade dem på förskolan lagom till frukost kl 7. Jag cyklade vidare till jobbet för att arbeta extrapass 8-13. När jag skulle cykla hem så regnade det! Men som tur var så väntade mamma och mormor i bil utanför jobbet. Vi åkte till restaurang Fyrislund och åt sprödbakad fisk med stekt potatis och sause verte. Sedan var det dags att hämta barnen och leka hemma. Vi avslutade dagen på McDonalds innan besöket åkte tillbaka mot Dalarna. Dennis åkte till jobbet för att arbeta natt.

I fredags hade jag veckans enda lediga dag. Hanna tyckte det var dags att gå upp kl 7. När barnen lämnats på förskolan så gick jag (och även Dennis) och la oss för att sova igen. Jag sov 3 timmar till! Eftermiddagen ägnades åt städning och handling. Jag och Hanna åkte dessutom in till stan för att hämta cykeln som stått kvar sedan gårdagen.

Igår tog jag bussen till jobbet och arbetade 8-15. När jag slutat så hade jag stämt träff med Petra och hennes barn utanför jobbet. Petra skulle gå på bio med William, medan Inez, snart 3 år, fick följa med mig hem till oss. När vi kom hem så gick vi direkt till grannen Matilda som hade 4-årskalas, där vi fick fiska godis i fiskdamm. Dessutom hade alla grannar samlats på förmiddagen för att ha gårdsstäd tillsammans. Nelly, Klara, Matilda och Inez lekte tillsammans tills Petra kom och hämtade sin dotter.

Idag började jag jobba lite senare, men Hanna tycker det är roligt att vara vaken från kl 6.05 på morgonen... Jag cyklade till jobbet och arbetade 10-17. Dennis och tjejerna åkte till Biltema för att inhandla märkesbelöning till Nelly. Hon hade spanat in en springcykel/balanscykel som nu är hennes.
http://www.biltema.se/sv/Fritid/Cykel/Cyklar-och-vagnar/Barn/Ovningscykel-12/

Sedan fick de besök av Mona, Gert, Jimmie och Klara. När jag cyklade hem så tog jag vägen förbi XL-grillen för att köpa kebab.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0