Höst

I torsdags kom Dennis hem från jobbet och gick till förskolan med barnen. Sedan gick både han och jag och la oss för att sova en stund. Jag klev upp efter en och en halv timme och tog bussen till jobbet. Jag arbetade 13-20.15 och promenerade sedan hem.

I fredags ställdes klockan tidigt då både jag och Dennis skulle upp och jobba. För första gången fick barnen lämnas kl 7 på förskolan (de öppnar den tiden). Alla barn som börjar kl 7 får äta frukost där så jag lämnade dem vid frukostbordet och då blev Hanna minsann inte ledsen när jag gick... Jag arbetade 8-13 och Dennis jobbade dagpass. När jag hämtade barnen så följde Emma med för att se och lära. Hon stannade kvar 2,5 timme för att lära känna barnen och hemmet lite mer. När Dennis kom hem var det fredagsmys med popcorn.

Igår var jag ledig för en gångs skull. Fast då jobbade såklart Dennis istället, dagpass denna helg. Jag och tjejerna tog bussen in till stan för ett besök på McDonald's. Vi åkte vidare till Pelle Svanslös Hus där vi lekte och fikade. Vi gick förbi svandammen och matade fåglarna. Till sist köpte vi lördagsgodis innan vi tog bussen hem igen. När Dennis kom hem blev det tacos.

Idag har vi varit hemma på förmiddagen (utom Dennis som jobbade). Lagom till lunch fick vi besök av Magnus, Ulrika och lilla Ludvig. Vi åt club sandwich och strips. När de åkte mot Stockholm igen så åkte vi iväg och handlade lite. När Dennis kom hem, efter veckans 54 arbetstimmar, så fick tjejerna hoppa i badet.

Det är fortfaranade skönt ute trots höstens intåg, en härlig sensommarhelg har det varit.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0