Gröna Lund

I morse gick Dennis upp med barnen och jag låg kvar i söngen fram till kl 10. När jag gjort mig i ordning och packat väskorna så åkte vi med bilen in till stan. Där åt vi lunch på Burger King och gick vidare till tågstationen. Tåget tog oss till Stockholm och tunnelbanan tog oss till Gamla Stan. Medan vi promenerade till Djurgårdsfärgan så somnade Hanna i vagnen och Nelly somnade i Dennis famn. När båten anlänt till Gröna Lund så satte vi oss i Tyrolerparken för att drick ett glas vin/öl och försöka få liv i Nelly igen. För nu var det dags att åka karuseller!

Eftersom vi inte hade någon semester i somras så hade vi tänkt göra en del dagsytflykter, men det hann vi inte med då vi jobbade om varnadra hela tiden. Idag var sista dagen då Gröna Lund hade öppet för denna säsong och vi var lediga hela familjen!

Nelly och Hanna åkte Cirkuskarusellen, veteranbilar och tufftufftåget. Nelly åkte sedan nyckelpigan och flygande elefanter. Lilla fritt fall ville hon inte åka. Vi gick vidare till Lustiga huset och kärlekstunneln som hela familjen kunde åka. Sedan blev det förstås sockervadd och en godisnapp inhandlat. Vi hade även smörgåsar och frukt med till mellis. Dennis åkte även Insane och träbanan Twister. Innan vi gick därifrån så ville Nelly åka några fler gånger i nyckelpigan och elefanterna. Efter fyra timmar på grönan var det dags att göra returresan hemåt. Vi var hemma igen kl 20. En solig dag blev det som passade bra för utflykt!


På Burger King.




På tåget. Hanna har börjat posera varje gång hon ser kameran. Hon sträcker fram huvudet, kisar med ögonen och ibland putar hon med munnen.




Nelly är inte lika pigg på att vara med på kort...




Cirkuskarusellen. Dennis får åka alla karuseller som snurrar...




Tufftufftåget, där Dennis och Nelly satt framför mig och Hanna.




Flygande elefanter, de sitter dock väldigt långt bort...




ROSA sockervadd skulle det vara. Vi fick lov att byta kö när vi insåg att det fanns rosa sockervadd i luckan bredvid.




Nelly och Hanna kunde dela på den stora godisnappen.




På färjan tillbaka.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0