Dalahelg

I fredags skulle Dennis jobba natt så han fick ligga kvar och sova på morgonen. Jag lämnade barnen och gick sedan hem och sov en timme till. När vi vaknat åkte vi in till stan för att äta asiatisk buffé och sedan gå på möte med vårt finansbolag. De har hand om vårt privata pensionssparande och sparandet till barnen. Vi åkte därefter hem och hämtade barnen. Jag och tjejerna tog bilen till Krylbo. För att hålla dem vakna hela vägen så fick de en hel del mutor i form av sötsaker...

I lördags när barnen vaknat så tog mamma hand om dem medan jag sov i två timmar till. Sedan åkte jag och Nelly till Karlbo för att hämta kebab och vidare hem till Anna. Där åt vi lunch tillsammans med Anna och Nina och fick en rundtur i Annas fina nyinköpta hus med pool på Grytnäs Gärde.

Jag och Nelly åkte vidare till Fragg utanför Norberg där Jenny hade klädparty. Emma hade kommit från Gävle för att sälja Me&I-kläder och även Veronica var där på besök. Nelly förälskade sig i en svart kjol och eftersom jag hade lovat henne att få välja ett plagg så blev det den som köptes. Jenny bjöd på gott fika och Nelly kunde leka tillsammans med Emmas dotter Linnéa. När vi kom tillbaka till Krylbo så åt vi hemmagjord pizza.

På söndagen gick jag upp med Hanna kl 7. Nelly och mormor fick sova till 9.15. När Hanna skulle sova middag så kunde jag blunda i en och en halv timme till. Vi åkte och hälsade på min mormor innan det var dags att bege sig hemåt mot Uppsala. Dennis har jobbat natt hela helgen och var på söndagskvällen på bio med en kompis för att se Jägarna 2.

Igår gick hela familjen upp tidigt. Eftersom det regnade så blev det buss till jobbet för att arbeta 7-15. Dennis lämnade tjejerna på förskolan och var på kurs 8-17. När alla kommit hem så gick jag och Nelly till bokbussen och sedan kom Emilia hit för att leka en stund. När barnen somnat åkte jag iväg för att storhandla, hann med både Coop och City Gross.

Även i morse var det uppstigning kl 6. Dennis jobbade 7-15 och jag cyklade till jobbet för att arbeta 8-15. När vi hämtat barnen åkte vi till Ångelstaskolan för Nellys gymnastiklektion. Denna gång fick inte föräldrarna vara med utan vi fick vänta i omklädningsrummet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0