Middagsbesök

Igår vaknade Hanna kl 6.15, Hon fick då välling, men ville inte somna om. Dennis kom hem från jobbet kl 9.30. Han hade då fått sova fler timmar än vad jag fått så jag hade tur som fick gå och lägga mig igen. Jag sov då ytterligare tre timmar!

När jag vaknade hade övriga familjen redan ätit lunch och Dennis och Nelly åkte iväg till båten för att försöka hitta en båtplats. Hittills har den nya båten legat i gästhamnen, men det är dyrt. Nu fick de turligt nog tag på en tillfällig plats som är ledig denna säsong. Under tiden så städade jag och Hanna lite och vi tog en promenad till City Gross för att handla lite.

På vägen hem strålade solen och värmde oss, men efter bara en halvtimme så blev himlen svart och det började regna. Oturligt för oss då vi skulle ha grillkväll med grannar. Vi fick duka inomhus och killarna fick stå och grilla utanför under parasollet. Vi hade besök av Jesper, Camilla, Oliver, Anton och Matilda och vi åt kyckling, färskpotatis, strips, bearnaise, bbq-sås, tzatziki, sallad, majskolv och ananas. Både rött och vitt vin intogs av oss vuxna, barnen fick trocadero. Till efterrät blev det marängswiss.

I morse cyklade jag till jobbet och jobbade 8-16. Dennis och barnen har varit iväg till Coop och köpt lösdagsgodis. När barnen somnat titttade vi på filmen Salt, en actionthriller med Angelina Jolie. Lite för mycket action för mig, men bra dramatik med flera twister.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0