Premiärgrillning

I morse var det Dennis tur att ha sovmorgon, men han överlät den till mig. Hanna har vaknat många gånger de senaste nätter. Skulle tro att det är tänder på gång...

När jag vaknat så åkte jag och Nelly till Stockholm för att hälsa på Cicci och hennes Tilda. Vi tillbringade 3,5 timme på deras altan och gräsmatta. Vi blev bjudna på lunch och glass. Tjejerna gungade och lekte i lekstugan. På vägen hem somnade Nelly i bilen. Under tiden så spenderade Hanna dagen med Dennis. De sov en stund tillsammans på förmiddagen och åkte sedan in till stan och fikade i solen.

Tanken var att vi skulle ätit på restaurang i dag då Dennis fyllde år igår. Men tack vare det finfina vädret så blev det istället årets första grillning. Vi åt karré, färskpotatis (från Cypern), tzatziki, bea, coleslaw, grillad majskolv och grillad ananas samt sallad med sugar snaps i. Supermumsigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0