Match & middag

I torsdags hade Dennis utbildningsdag, på sin lediga dag. Jag lämnade Nelly på förskolan och hade tänkt åka in till stan för att göra ärenden. Men jag var så trött så det blev en vilostund med Hanna även denna dag. Vi sov inte så länge så jag tänkte att jag kanske hinner in till stan ändå innan hämtning. Men Hanna var så gnällig och skrek bara så jag orkade helt enkelt inte. Dessutom så hade vi nog blåst bort båda två!

På eftermiddagen var Nelly hemma hos Klara och lekte. Jag och Hanna tog i alla fall en liten promenad till bilverkstaden för att hämta bilen som varit på service.

På kvällen så läste jag ut min bok! Alla 700 sidor tog två veckor att läsa. Hade jag inte haft barn så hade det gått fortare. Nu ska jag nog vänta ett tag innan jag börjar med nästa bokprojekt, annars hinner jag nog inte göra annat än att läsa...

Igår var det min tur att får sovmorgon. Men samtidigt tyckte jag lite synd om Dennis som ska jobba dygn, natt och sedan natt. Så vi delade upp morgonen, jag gick upp först och sedan kom Dennis och tog över så jag kunde lägga mig igen. Dennis och tjejerna åkte in till stan för att leka på biblioteket. När de kom hem igen var det dags för storstädning av lägenheten.

Kl 16.30 gick vi till Allianshallen för att se Julia spela innebandymatch, de vann en jämn och spännande fight. På vägen dit försökte vi få Hanna att somna i vagnen, men efter 40 minuter gav vi upp. Vi tog sedan bilen hem till Olle, Camilla, Emilia och Julia för att äta middag. Inte heller då somnade hon. Vid kl 21 var det dags att bege sig hemåt igen och då slocknade båda barnen direkt i bilen. Hanna hade då inte sovit sedan 13.20.

När vi var på middagen så visade Hanna för första gången att hon kan resa sig utan stöd! Två gånger gjorde hon det!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0