Juniorstol

Natten till igår kom Nelly in till mig kl 5.30. Då vaknade även Hanna och fick välling. Det tog en timme innan båda barnen kommit till ro och somnat om ordentligt. Men då kunde inte jag somna om... Klockan ringde 8 och jag kunde då ha fått en och en halv timmes sömn till om jag kunnat sova istället för att ligga och tänka på att jag måste somna...

Igår morse kom Dennis hem från jobbet och kunde lämna Nelly på förskolan. Jag, Hanna och min mamma, som kommit på besök, promenerade in till stan. Vi åt kinalunch och shoppade en liten stund. Vi tog bussen tillbaka hem och mötte upp Dennis och Nelly. Efter mellanmålet promenerade vi till IKEA där vi fikade och köpte en ny matstol till Nelly. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50207036 En svart juniorstol blev det. Vi har tittat på en annan stol som vi tänkte köpa före nyår. Men den har hela tiden varit slutsåld och nu hade det kommit in en ny modell som passar bra i vårt kök.

I morse när Dennis kom hem från jobbet så hade han hunnit med 52 timmars arbete på tre dygn. Han fick då gå och lägga sig. Jag och Hanna åkte till Fyris Park där det idag var outletutförsäljning av kläder och prylar. Vi hade stämt träff där med Louise och lilla Maja. Det enda jag köpte var en pysselbok och tatueringar till Nelly. Vi åt tillsammans på McDonalds bredvid.

På eftermiddagen har Klara och Emilia varit här och lekt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0