Dag 62

Till frukost värmde jag äggröra på två ägg i micron. Åt dem på en skiva rasker.

Till lunch blev det rester; lasagnette.

Till middag gjorde vi helstekt fläskfilé. Som tillbehör hade jag barbequesås, coleslaw på 50 g minifraiche och 25 g lättmajonnäs samt grekisk sallad med 50 g fetaost och italiensk salladsdressing.

På kvällen åt jag 2 digestivekex med 50 g brieost.

Totalt 38 points.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0