Dag 56-58

Denna helg har jag inte fyllt i checklistan alls eftersom vi varit bortresta. Ingen vägning har jag heller hunnit med.

I fredags åt jag mellanmål på öppna förskolan. Till lunch körde jag drive-in på McDonalds med tjejerna och valde att äta 9 bitar nuggets med sötsur sås. Åt hälften av Nellys strips också. Till middag åt jag rester, fylld kycklingfile och coleslaw. På kvällen åt jag kex, brieost, choklad och lite vin.

I lördags fick vi lax, potatis och vitvinssås till lunch i Hedemora. På dopfikat åt jag alldeles för många bakverk, alldeles för goda. På restaurangen valde jag lammracks, med klyftpotatis, rödvinssås och vitlökssmör (jag höll mig borta från bearnaisen i alla fall). Det är min favorit som jag alltid äter på Kings Arms. En annan favorit är desserten friterad camembert med vanlijglass och hjortronsylt, den portionen delade jag och Dennis på. Dessutom ett och ett halvt glas rött vin.

Idag åt jag tacos till lunch. Jag åt två mjuka tortilla och ett tacoskal med alla tillbehör. Till efterrätt blev vi bjudna på lite vanlijglass med hjortronsylt. På vägen hem åt vi lite godis i bilen och till middag åt jag rester från tacolunchen (ett hårt tacoskal och en "tacobåt"). De hårda skalen väger mindre, och är därför billigare i points, än de mjuka tortilla.


Lammracks




Jag åt halva friterade camemberten




Dagens tacomiddag



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0