Bowling, men inte bad...

Igår var Dennis ledig och det var hans tur att sova. Jag lämnade Nelly på förskolan och gick hem för att leka med Hanna. Min plan var att försöka hålla henne vaken några timmar så hon skulle klara endast en sovstund denna dag, då skulle vi kunna åka till badhuset på eftermiddagen. Kl 12 gick vi på promenad och hon somnade i vagnen. Men efter en halvtimme vaknade hon och vägrade somna om... Jaha, den lilla sovstunden räcker ju inte. Det var bara att ställa in badutflykten och ta ytterligare en promenad kl 15. 

Nelly lekte med Matilda hela eftermiddagen. Jag åkte till Fyrishov för att bowla med Petra. Vi hann med 3,5 jämna och spännande omgångar. Jag vann två utav dem (och jag hade antagligen inte vunnit den fjärde omgången). Jag tycker inte att jag spelade så bra. Min högsta poäng blev 124 (av 300), fast jag är i alla fall nöjd om jag får över 100 p.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0