Bettskena

I torsdags fick jag sovmorgon. När jag vaknade åkte Dennis iväg för att träna. När han kom hem var det min tur att åka iväg, jag hade fått en tid hos tandläkaren för att hämta min bettskena. Den ska jag använda på nätterna för att inte gnissla tänder och förhoppningsvis få käkmusklerna att slappna av. Det är väldigt ovant att använda den. Den kan kännas lite obehaglig att ha den i munnen men jag har i alla fall lyckats somna. När jag vaknat vid fyratiden på morgonen så har jag tagit av den innan jag sovit vidare.

På eftermiddagen tog jag fram cykeln och dammade av den. Luften var helt borta i däcken, den har inte varit använd på många år. Jag lånade även Dennis cykelhjälm, nu när jag tvingar på Nelly cykelhjälm så måste jag väl själv vara en bra förebild... Kl 16 började jag jobba. Från och med maj kommer den tiden att ändras till kl 13, då finns inga korta pass kvar på schemat. Jag cyklade fram och tillbaka till jobbet, det var skönt då det var en vindstilla och solig dag. Kl 20.15 slutade jag för dagen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0