Sömnproblem på dagen

Nellys säng var torr även denna natt! Hanna åt bara en gång i natt, men vaknade till vid ytterligare några tillfällen. På dagen däremot ville hon INTE sova. Hon sov en halvtimme och var sedan klarvaken. På dagen blev det också en halvtimme och likaså på kvällen. En och en halvtimmes dagssömn är alldeles för lite för henne (och mig). Antagligen beror det på hennes snoriga näsa, och nu har även hostan kommit.
På förmiddagen tog jag en promenad med Hanna och sedan försökte jag mig på att än en gång sy några hål i kläder. På eftermiddagen lekte Nelly med grannarna Anton och Matilda hos oss en stund, och sedan hos dem en stund. På kvällen fick jag hjälp av Nelly att vika kläderna som vi hade torktumlat. Hon var jätteduktig på att sortera upp dem i olika högar och har full koll på vilka kläder som tillhör olika familjemedlemmar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0