Veckorna går snabbt

Sitter och skriver med en liten Hanna sovandes på armen. Hon hostar och är täppt i näsan på nätterna och sover ibland lite oroligt, så jag tog upp henne ett tag.

Nelly har gått tre dagar på förskolan denna vecka och vi har under tiden försökt reda upp kaoset här hemma. Det kändes som om vi hade packning, tvätt och leksaker ÖVERALLT i lägenheten. Men nu är det äntligen storstädat här hemma!

I onsdags tog jag med Nelly in till stan för att fika på Kardemumma med Petra och Inez. En superstor bulle och varm choklad med grädde blev det. Vi hann även med att leka i stadsbibliotekets lekhörna och låna några böcker med oss hem, bl a Alfons Åberg.

Igår var vi hem till grannarna Ellen, Klara och Irma och lekte.

Idag har vi varit på öppna förskolans terminsavslutning och där ätit julskinkssmörgås och ischoklad. Till lunch fick vi besök av Bosse och Sanna.

Dennis jobbar inatt. Jag och tjejerna hade fredagsmys med chips. När de somnade passade jag på att titta på mina två inspelade avsnitt av Desperate Housewives.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0