Sjukstuga

I onsdags hade vi lekträff efter förskolan med två granntjejer.

I onsdags fick jag även mail från ett företag som jag beställt julklappar från att en av varorna var slut. Jag hade betalat dem den 5 december så jag tycker nog att de hade kunnat meddelat mig det mycket tidigare. Nu måste jag ut och titta efter något nytt att köpa. Hoppas bara de andra två varorna som var med i beställningen kommer i tid till julafton...

Igår vaknade Nelly och var lite varm. Tempen visade 37,9 och hon fick stanna hemma från förskolan. Dennis hade jobbat natt och fick gå och lägga sig medan jag roade tjejerna så gott det gick. På eftermiddagen tog jag bussen in till stan och en timmes julklappsshopping. De flesta av julklapparna är nu klara. Jag väntar ju på två som kommer på posten och Dennis ska köpa en till sin släkting. Jag nämnde för honom att det bara är en vecka kvar nu till julafton. "En hel vecka", sa han, "då har jag ju gott om tid att köpa julklapp!" Ja, det blir väl som vanligt, dagen innan...

Efter shoppingen träffade jag Petra och vi gick till Dragon Palace för en asiatisk middagsbuffé. Jag var jättesugen på kinamat och sushi, men när jag väl var där hade jag ingen aptit. Jag satt och frös, kände mig tung i huvudet och stel i kroppen. Vi gick sedan på bio och såg Fyra år till. Jag var inte helt fokuserad på filmen så det var tur att det var en lättsam film. Lite smårolig och annorlunda romantisk komedi. När jag kom hem var min temp 38,1. Det fick bli en tablett och sängen.

I morse var tempen 38,2 (och en ny tablett intogs) så jag har inte varit helt däckad, men känt mig hängig och trött. Nelly verkade piggare idag, men både hon och Hanna har haft lite förhöjda temperaturer. Dennis har varit i Stockholm hela dagen för att hjälpa Mats med fyrhjulingen. Vi tjejer har byggt tågbana, byggt lego, ritat, pusslat, läst böcker och tittat på film. Badat har småtjejerna gjort också. Hanna blir så till sig i badkaret och plaskar så mycket med händerna så Nelly blir rädd, haha.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0