Den har kommit!

Här hemma har det varit mycket gnäll, gnäll och skrik senaste tiden. Hanna vill inte sitta ensam alls. Det är svårt att få något gjort när hon hela tiden vill hänga på mig. Idag har hon grinat helt utan anledning. Då kom jag att tänka på att det kan vara tänder på gång. Jag stack in fingret i hennes mun och visst var det något vasst där!! Jag fick till och med en glimt av den lilla, lilla tanden!

Hostar gör hon fortfarande på nätterna och nu har även Nelly och Dennis fått tillbaka hostan. Hanna är som vanligt snorig och täppt i näsan. Det har hon varit nästan hela tiden sedan hon föddes, våran lilla gris. Jag tycke rinte koksalt eller äsdroppar hjälper så bra. På kvällarna sover hon oroligt och på nätterna har hon svårt att somna om. På dagarna är det olika, ibland sover hon långa stunder och ibland korta. Jag försöker hålla det till två sovstunder per dag, istället för tre (den tredje blir så sent annars).

nu har jag börjat byta ut ersättning mot mat och välling istället. Till lunch och middag blir det burkmat och till eftermiddagsmål kan det bli turkisk yoghurt med fruktpuré. På kvällen och natten blir det välling eller ersättning. Vällingen verkar hon inte alltid gilla, men ibland har den gått i, så jag provar ett tag till.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0