God jul

I måndags jobbade jag hemifrån. Hanna hade feber, ont i halsen och ont i öronen så hon stannade kvar hos mig. 

I tisdags åkte jag till Stockholm och jobbade. Dennis följde med Hanna till närakuten och hon fick antibiotika mot öronvärken. Hon ville fortsätta vara hos mig. 

I onsdags jobbade jag och Hanna var fortfarande sjuk. 

I torsdags åkte Hanna hem till Dennis. 

I fredags efter jobbet åkte jag till citygross och handlade. 

I lördags bakade jag knäck, Rocky road fudge och saffranskaka. Jag gjorde nubberöra och rensade varmrökt lax. Tvättade och diskade. Jag slog in alla paket. Jag åkte till Gränby för att köpa en sista julklapp. När jag kom hem satte jag snören på alla paket. Kl 19.30 gick jag hem till Susanne för att spela Bingolotto. Åsa kom också. Gick hem strax efter 23. 

Igår var det julafton. Jag dammsög, städade och packade. Kl 12 åkte jag och hämtade Nelly som blivit sjuk några dagar tidigare. Vi åkte till Avesta och hämtade upp mamma, åkte sedan vidare till Nordanö. Där åt vi julmat med Marcus, Othilia, Bosse och Signe. Vi åt julgodis och myste. Tog en kort promenad innan vi åt mer.  Jag och Nelly sov hos mamma, åkte dit vid 23.30. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0