Nelly 12 år

I måndags jobbade jag bara. Handlade på Ica på vägen hem. 

I tisdags var Hanna och Isabell hemma när jag kom hem. Nelly hade åkt på innebandyträning 17-18.30. Hon fick skjuts med Dennis dit och hem. Isabell blev upphämtad vid 18.30. 

I onsdags följde Hanna med Svea hem från skolan. Jag hade tid hos gyn kl 15 för påfyllning av p-piller. Nelly var hemma när jag kom hem. Hanna kom hem och bytte om och åkte sedan med Svea till och från innebandyträning 18.15-19.30. Under tiden åkte jag och Nelly runt och delade ut inbjudningar till hennes kalas. Därefter bakade vi cornflakeskakor och donuts. 

I torsdags väckte vi Nelly med frukost på sängen och paket. Hon fick Stronger-tights av mig samt lösnaglar och hm-kort av Hanna. Mamma kom på besök. När jag kom hem från jobbet hade de köpt mat på chop chop. Sedan fikade vi och Nelly fick Stronger-top av mamma och fotlänk av Magnus familj. 

I fredags fick vi meddelande om att resten av innebandysäsongen ställs in pga Corona. Så det blev ingen träning den kvällen. Stella följde med Nelly hem efter skolan en stund. 

Igår frostade jag ur frysen. Stella kom efter lunch. Hanna åkte iväg till Gränby med Dennis för att gå på bio och äta på restaurang. Nelly och Stella cyklade till ica och köpte chips och läsk. Hanna kom hem vid kl 19. Stella sov kvar. 

Idag hade Hanna fotbollsträning utomhus på konstgräs kl 10-11. Efter lunch blev Stella upphämtad. Vi åkte en sväng till dollar store och sedan till xxl för att prova fotbollsskor. Därefter skjutsade vi Hanna till crossfit kl 16. Jag och Nelly åkte hem för att hämta fotbollsväskorna som skulle hem till Dennis. Vi hämtade sedan upp Hanna och köpte med pizza hem. 

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0